Advies espressomachines & more


Contactgegevens

Baristaworden.nl is onderdeel van frank-schrijft.
KvK 60022051

Contact persoon: Frank Raveling

E-mail: baristaworden@gmail.com
Skype: @frank.raveling


Contact opnemen

Bedankt voor je bezoek aan baristaworden.nl. We doen ons best om je berichtje binnen 24 uur te beantwoorden.

TOP-5 beste elektrische melkopschuimers

TOP-5 beste elektrische melkopschuimers
augustus 10, 2019 Frank Raveling

Heb je een koffiemachine en wil je genieten van een cappuccino of latte machiato met perfect melkschuim?

Dan heb je een melkschuimer nodig. Elektrische melkschuimers zorgen ervoor dat de melk perfect wordt opschuimd door er lucht in te kloppen en de melk te warmen tot de optimale temperatuur voor je cappuccino’s en latte’s. Bovendien zijn ze ook makkelijk in onderhoud.

Volautomatische espressomachines kunnen vaak ook melk opschuimen, maar dit is meestal minder praktisch en geeft niet altijd het perfecte resultaat. Bovendien is het schoonmaakwerk dat erbij komt kijken ook niet van de poes. Allemaal redenen om voor een aparte elektrische melkopschuimer te kiezen.

Hieronder lijsten we onze top 5 op van de beste melkschuimers:

1. Solis Cremissimo 868

Prijs: € 129,-

Met deze melkopschuimer kan je echt alles! Hij schuimt zowel koemelk op als plantaardige soorten melk, zoals sojamelk of havermelk, op. Je kan er zelfs chocolademelk mee maken.

Met 500 ml inhoud is deze melkopschuimer groter dan gemiddeld, dus je kan perfect vier cappuccino’s of latte’s tegelijkertijd maken. Je kan er ook koud mee opkloppen voor iced latte’s of andere koude dranken. Het enige nadeel is dat deze machine iets duurder is in aankoop, maar je zit sowieso voor een lange tijd goed met deze Solis Cremissimo!

Meer informatie

 

2. Philips Senseo CA6500/30

Prijs: € 72,-

Deze Senseo melkopschuimer is een van de makkelijkste qua gebruik. Dankzij de antikleeflaag kan je deze melkopschuimer gewoon afspoelen en afdrogen na gebruik.

Bovendien kan hij ook gewoon in de vaatwasser. De inhoud van 120 ml is wat kleiner, dus ideaal voor één cappuccino’s of latte. Wat hem extra leuk maakt, is dat hij in verschillende flashy kleuren verkrijgbaar is, zodat je er sowieso eentje vindt die in je keuken past!

Meer informatie

 

3. Inventum MK351

Prijs: € 31,-

Weet je niet welke melkopschuimer je moet kiezen? Dan is dit de ideale melkopschuimer voor jou. Hij kan zowel koude als warme melk opstomen.

Het volume is 240 ml wat ruim voldoende is voor twee cappuccino’s of latte’s. Deze melkopschuimers zijn verkrijgbaar in wit en zwart. Hij mag niet in de vaatwasmachine, maar is makkelijk met de hand af te wassen dankzij de antikleeflaag.

Dankzij de goede prijskwaliteitverhouding is dit een van de best verkochte melkschuimers!

Meer informatie

 

4. KitchenBrothers

Prijs: € 49,-

De elektrische melkopschuimer van KitchenBrothers is een van de snelste melkopschuimers die er zijn.

Dankzij de inductie technologie, die er in verwerkt zit, heb je in een mum van tijd perfect opgeschuimde melk. Een ander voordeel is dat deze melkopschuimer extra stil is, en dus bijna geen geluid maakt.

De inhoud is 240 ml wat voldoende is voor twee normale koffie’s. Hij heeft ook een schenktuit die er voor zorgt dat het schuim makkelijk af te gieten is.

Hij is niet vaatwasserbestendig, maar is makkelijk schoon te maken dankzij de antikleeflaag.

Meer informatie

 

5. Severin SM 9688

Prijs: € 92,-

Deze melkopschuimer van Severin heeft een strak design. Hij heeft liefst vier verschillende temperatuursettings. Zo maak je je cappuccino’s en latte’s zo warm als je zelf wil.

Een ander groot voordeel van deze melkschuimer is dat hij in de vaatwasser mag, wat hem extra gebruiksvriendelijk maakt.

De inhoud is liefst 700 ml, zo kan je zes cappuccino’s tegelijkertijd maken. Door de grootte is hij ideaal voor een gezin van koffiedrinkers of voor op kantoor.

Meer informatie