VOLG ONS OP INSTAGRAM

LEESMATERIAAL

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

CATEGORIEËN

#TAGS

Slow Coffee workshop

/Slow Coffee workshop
Slow Coffee workshop 2017-11-09T06:52:05+00:00

SLOW COFFEE WORKSHOP

TIJD:  7 uur
EUR: 299,- p.p incl. BTW

Slow Coffee wint steeds meer populariteit in de koffiewereld. Deels omdat het leuk is en deels omdat je andere smaken naar boven kunt brengen.Tijdens deze training ga je met veel zetmethoden aan de slag. Bij deze training geldt weinig theorie en veel praktijk!

Data & Locaties


Klik op ‘boeken’ om deelname aan de desbetreffende training te bevestigen.

DATUMTIJDPLAATSAANMELDEN
29-01-201810:00-17:00Den Haag
BOEKEN
De Data & Locaties in de bovenstaande tabel hebben betrekking op 'Slow Coffee Workshop'.

Programma


Tijdens de Slow Coffee training zal je vooral veel bezig zijn met de verschillende zetmethoden. De volgende zetmethoden zullen uitgebreid behandelt worden:

  • Aeropress
  • Chemex
  • Hario V60
  • French Press (Cafetière)
  • Syphon
  • Clever Dripper

Bij elke zetmethode worden de verschillende vragen beantwoord: waarom heeft iedere zetmethode een andere doorlooptijd? Welke maalgraad hebben we nodig voor iedere zetmethode en waarom is het per zetmethode verschillend? Wat van invloed heeft de zetmethode op de smaak van de koffie?

Bij deze training zit lunch + een reader bij de prijs inbegrepen.

Doelgroep


Koffiebranders, koffie-inkopers, koffieverkopers, medewerkers bediening, particulieren die meer kennis en vaardigheden op het gebied van slow coffee op willen doen.

Het wordt aangeraden om eerst de SCA Coffee Introduction te volgen, voordat je aan deze training deelneemt. Maar dit is niet verplicht!

Deze training boeken

TIJD:  7 uur
EUR: 299,- p.p incl. BTW

Slow Coffee wint steeds meer populariteit in de koffiewereld. Deels omdat het leuk is en deels omdat je andere smaken naar boven kunt brengen. Tijdens deze training ga je met veel zetmethoden aan de slag. Bij deze training geldt weinig theorie en veel praktijk!

Tijdens de Slow Coffee training zal je vooral veel bezig zijn met de verschillende zetmethoden. De volgende zetmethoden zullen uitgebreid behandelt worden:

  • Aeropress
  • Chemex
  • Hario V60
  • French Press (Cafetière)
  • Syphon
  • Clever Dripper

Bij elke zetmethode worden de verschillende vragen beantwoord: waarom heeft iedere zetmethode een andere doorlooptijd? Welke maalgraad hebben we nodig voor iedere zetmethode en waarom is het per zetmethode verschillend? Wat van invloed heeft de zetmethode op de smaak van de koffie?

Bij deze training zit lunch + een reader bij de prijs inbegrepen.

Doelgroep
Koffiebranders, koffie-inkopers, koffieverkopers, medewerkers bediening, particulieren die meer kennis en vaardigheden op het gebied van slow coffee op willen doen.

Het wordt aangeraden om eerst de SCAE Coffee Introduction te volgen, voordat je aan deze training deelneemt. Maar dit is niet verplicht!

Klik op ‘boeken’ om deelname aan de desbetreffende training te bevestigen.

DATUMTIJDPLAATSAANMELDEN
29-01-201810:00-17:00Den Haag
BOEKEN
De Data & Locaties in de bovenstaande tabel hebben betrekking op 'Slow Coffee Workshop'.

Terug naar boven