Advies espressomachines & more


Contactgegevens

Baristaworden.nl is onderdeel van frank-schrijft.
KvK 60022051

Contact persoon: Frank Raveling

E-mail: baristaworden@gmail.com
Skype: @frank.raveling


Contact opnemen

Bedankt voor je bezoek aan baristaworden.nl. We doen ons best om je berichtje binnen 24 uur te beantwoorden.

Saeco espressomachines

Saeco is een Italiaanse producten dat in 1985 haar eerste automatische espressomachine op de markt bracht. Het bedrijf werd in 2009 gekocht door Philips dat haar eigen machines met de betrouwbare techniek van Saeco op de markt brengt. De multinational verkoopt koffiemachines onder haar eigen naam en die van Saeco. Met Saeco ligt de focus op volautomatisch espressomachines waarmee je met een druk op de knop een espresso of cappuccino zet.


Saeco aanbod espressomachines

 • 1,189.00

  Saeco Xelsis SM7685/00

  , , ,
  De Saeco Xelsis SM7685/00 is de meest luxe uitvoering van Saeco. Uitgerust met een kleuren touchscreen, volop keuze uit 15 koffiespecialiteiten en geheugen voor 8 gebruikersprofielen. De bouwkwaliteit is van topklasse doordat de behuizing van roestvrijstaal is gemaakt wat ervoor zorgt dat de machine een langere levensduur heeft. ✓ eenvoudige bediening via het kleuren touchscreen 15 koffiespecialiteiten, 12 maalgraden & 5 koffie-sterkte instellingen  automatische melkopschuimer met melkslang  keramische maalschijven wat een verbrande koffiesmaak voorkomt  Geheugen voor 8 koffieprofielen  Behuizing van roestvrijstaal (RVS)  Extra groot bonenreservoir van 450 gram  Beschikt over een relatief kleine waterreservoir van 1,7 liter  Melkslang neemt ruimte in + extra schoonmaakwerk
  1,189.00
  1,189.00
 • Sale
  1,249.00 793.00

  Saeco Xelsis SM7580/00

  , , ,
  Drink je veel koffie en houd je van keuze? Dan zit je met de Saeco Xelsis SM7580/00 wel goed. Deze espressomachine beschikt over een ruime bonenreservoir van 450 gram waarmee je lekker veel koffies kunt zetten. En met 12 koffiespecialiteiten raak je nooit 'uitgedronken'. De machine is uitgerust met een automatische melkopschuimer via een slangetje. Je plaatst het slangetje in de meegeleverde melkreservoir of plaatst hem rechtstreeks in het pak melk. Het nadeel van een melkslangetje is dat deze na iedere zetbeurt dient te reinigen.  12 koffiespecialiteiten, 12 maalgraden & 5 koffie-sterkte instellingen  automatische melkopschuimer met melkslang  keramische maalschijven wat een verbrande koffiesmaak voorkomt  Geheugen voor 6 koffieprofielen  Extra groot bonenreservoir van 450 gram  Beschikt over een relatief kleine waterreservoir van 1,7 liter  Melkslang neemt ruimte in + extra schoonmaakwerk
  1,249.00 793.00
  1,249.00 793.00
 • 699.00

  Saeco Picobaristo Deluxe SM5573/10

  , ,
  Saeco Picobaristo Deluxe SM5573/10 is de meest luxe uitvoering uit de PicoBaristo modellen. Je hebt keuze uit 12 koffiespecialiteiten, 12 maalstanden en 5 koffie-sterkte instellingen. Daarbij heeft deze machine geheugen voor 4 koffieprofielen zodat je jouw favoriete instellingen met één druk op de knop raadpleegt. De roestvrijstalen behuizing zal ervoor zorgen dat deze machine een langere levensduur heeft.  12 koffiespecialiteiten, 12 maalgraden & 5 koffie-sterkte instellingen  automatische melkopschuimer met melkreservoir  roestvrijstalen behuizing (RVS)  keramische maalschijven wat een verbrande koffiesmaak voorkomt  Geheugen voor 4 koffieprofielen  Geen warmhoudplaat voor kopjes
  699.00
  699.00
 • 767.00

  Saeco PicoBaristo HD8927/01

  , , ,
  Met de Saeco PicoBaristo HD8927/01 heb je niet alleen keuze uit 11 koffiespecialiteiten, 5 maalgraden en 5-koffie-sterkte instelling, maar kun je ook nog eens de instellingen opslaan als een koffieprofiel. Zo kun je jouw favoriete instelling met één druk raadplegen.  12 koffiespecialiteiten, 5 maalgraden & 5 koffie-sterkte instellingen  automatische melkopschuimer met melkreservoir: met één druk op de knop een cappuccino zetten  eerste 5.000 kopjes koffie niet ontkalken dankzij AquaClean  keramische maalschijven wat een verbrande koffiesmaak voorkomt  2 kopjes per zetbeurt  Geen warmhoudplaat voor kopjes
  767.00
  767.00
 • 324.00

  Saeco Incanto Deluxe HD8916/01

  , , ,
  Met deze Saeco Incanto Deluxe HD8916/01 heb je keuze uit 6 koffiespecialiteiten, 5 maalgraden en 5 koffie-sterkte instellingen. Deze espressomachine beschikt over aan automatische melkopschuimer met melkreservoir. Dankzij de AquaClean filter hoef je de eerste 5.000 kopjes koffie niet te ontkalken. Lekker makkelijk!  6 koffiespecialiteiten, 5 maalgraden & 5 koffie-sterkte instellingen  automatische melkopschuimer met melkreservoir: met één druk op de knop een cappuccino zetten  eerste 5.000 kopjes koffie niet ontkalken dankzij AquaClean  keramische maalschijven wat een verbrande koffiesmaak voorkomt  2 kopjes per zetbeurt  Geen warmhoudplaat voor kopjes
  324.00
  324.00
 • 570.00

  Saeco Incanto HD8911/01

  , , ,
  Heb je altijd al melk willen opschuimen met het klassiek stoompijpje? De Saeco Incanto HD8911/01 is geschikt voor koffieliefhebbers die zo nu en dan van een cappuccino willen genieten. Met de Incanto HD8911/01 krijg je waar voor je geld. Een AquaClean filter, keramische maalschijven en automatische reinigingsprogramma's ben je van alle gemakken voorzien.  eerste 5.000 kopjes koffie niet ontkalken dankzij AquaClean  keramische maalschijven wat een verbrande koffiesmaak voorkomt  2 kopjes per zetbeurt  Geen warmhoudplaat voor kopjes  Een cappuccino zetten kost relatief veel tijd en moeite. Drink je dagelijks een cappuccino? Dan past een espressomachine met melkreservoir of melkslang beter bij je.
  570.00
  570.00

Meer informatie over Saeco

Intro

De Saeco espressomachines bevinden zich in een hoger prijssegment dan koffiemachines van Philips. Met instapprijzen van 750 euro oplopend tot 1700 euro mag je rekenen op krachtige machines met keramische schijven, metalen behuizing, automatische melkopschuimers en weinig schoon- en onderhoudswerk.

Wat vooral opvalt is dat de Saeco koffieapparaten vaak groter van formaat zijn dan de Philips espressomachines. Dit kan komen door de metalen behuizing, een groter waterreservoir of een extra boiler. Ben je op budget dan kies je voor Philips. Heb je wat meer te besteden dan kun je beter terecht bij Saeco.

Uitleg serie Saeco Incanto Deluxe

Saeco Incanto Deluxe

De Incanto Deluxe modellen zijn de ‘budget’ modellen van Saeco met een instapprijs van 750,- euro. De volautomaten uit deze serie zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het over een Aquafilter waardoor de machine de eerste 5.000 kopjes niet ontkalkt hoeft te worden. Het is mogelijk om een gebruikersprofiel in te stellen. De machine onthoud dan jouw favoriete instellingen, zodat het niet bij iedere zetbeurt opnieuw ingesteld hoeft te worden.

Aantal verschillende dranken 6
AquaClean filter Ja
Instellingen voor aromasterkte 5
Aantal gebruikersprofielen 1
Richtprijs: € 750*
Melkfunctie: automatisch

*oudere modellen worden aangeboden vanaf € 550,-

Saeco PicoBaristo

Saeco PicoBaristo

Betaal je 100 euro meer dan geniet je met de PicoBaristo serie van meer mogelijkheden en functionaliteiten zoals je hieronder in de tabel kunt zien. Je kunt er maar liefst 11 verschillende koffiedranken mee zetten!

Aantal verschillende dranken 11
AquaClean filter Ja
Instellingen voor aromasterkte 5
Aantal gebruikersprofielen 1
Richtprijs: € 850.-*
Melkfunctie: automatisch

*oudere modellen worden aangeboden vanaf € 650,-

Uitleg serie Saeco PicoBaristo Deluxe

Saeco PicoBaristo Deluxe

Wie meer dan duizend euro voor een espressomachine over heeft zit met de PicoBaristo Deluxe modellen wel goed. Deze zijn uitgerust met een krachtige boiler, een eenvoudige bediening met touch knoppen en een krachtige melkopschuimer. Met een druk op de knop zet je een espresso of een cappuccino. De kwaliteit van de espresso en met melkschuim is hoger dan bij Incanto Deluxe en PicoBaristo series. De Saeco PicoBarisato Deluxe heeft geheugen voor 4 gebruikersprofielen.

Aantal verschillende dranken 13
AquaClean filter Ja
Instellingen voor aromasterkte 5
Aantal maalstanden 4
Richtprijs: € 1.050,-*
Melkfunctie: automatisch

*oudere modellen worden aangeboden vanaf € 850,-

Uitleg serie Saeco Xelsis

Saeco Xelsis

Wie echt goed wilt uitpakken kiest een model uit de Xelsis series. Het verschil met deze machines zit hem in de techniek, grotere boilers, groter waterreservoir, touchscreen, twee cappuccino’s tegelijk zeggen, groter bonenreservoir en een nog betere espresso of cappuccino. De gebruiksvriendelijkheid van deze apparaten werd door de Consumentenbond als uitstekend ervaren.

Aantal verschillende dranken 15
AquaClean filter Ja
Instellingen voor aromasterkte 12
Aantal gebruikersprofielen 8
Richtprijs: € 1.700,-*
Melkfunctie: automatisch

*oudere modellen worden aangeboden vanaf € 1500,-

Garantie Saeco

Garantie Saeco

De garantie voor alle espressomachines van Saeco is 2 jaar. Is jouw Saeco koffie apparaat defect dan wordt je apparaat kosteloos aan huis gerepareerd om omgeruild. Registreer je het product via de website van Philips dan ontvang je een extra jaar garantie (let op: dit kan een tijdelijke actie zijn en is dus niet van toepassing op iedere aankoop).

Bekijk onze TOP-10 espressomachines

Heb je moeite met het uitkiezen van een espressomachine? Om je richting te geven lanceren we jaarlijks een TOP-10 espresso koffiemachines. In deze TOP-10 vind je voor elke espressomachine een review en een video.

Bekijk hier onze TOP-10 espressomachines: