Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!

Contactgegevens

Baristaworden.nl is onderdeel van frank-schrijft.
KvK 60022051

Contact persoon: Frank Raveling

E-mail: baristaworden@gmail.com
Skype: @frank.raveling


Contact opnemen

Bedankt voor je bezoek aan baristaworden.nl. We doen ons best om je berichtje binnen 24 uur te beantwoorden.

Ons verhaal

‘We supply knowledge, you fill the cup!’

Via onze website baristaworden.nl proberen we jou als (thuis)barista op weg te helpen. Samen met jou kijken we naar mogelijkheden om de smaak van de koffie te verbeteren. Want uiteindelijk draait het maar om één ding en dat is: de smaak van de koffie.

Baristaworden.nl biedt barista trainingen,  geeft advies over espressomachines en verkoopt vers gebrande arabica koffiebonen.


‘Hoe serveer je de perfecte espresso?’

Alle content op onze website houdt zich met deze vraag bezig. We proberen artikelen te schrijven die jou helpen om jouw kop koffie te verbeteren en bevelen barista cursussen of workshop aan die nuttig zijn om te volgen.

Van basisinformatie over koffie tot complexere onderwerpen over koffie – wij behandelen alles over koffie.


”Let’s talk about coffee”

Een goede bak koffie zetten hangt van een heleboel factoren af. Het is aan de barista om de potentie uit het koffieboontje te halen. Als de koffiebonen niet goed zijn, wordt dit natuurlijk lastig. Goede koffiebonen geven dus geen garantie.

Op baristaworden.nl bespreken wij verschillende aspecten van koffie, zoals de karaktereigenschappen van verschillende soorten koffiebonen, zetmethoden, koffiebonen roosteren, espressomachines en de benodigde maalgraad.