Advies espressomachines & more


Contactgegevens

Baristaworden.nl is onderdeel van frank-schrijft.
KvK 60022051

Contact persoon: Frank Raveling

E-mail: [email protected]
Skype: @frank.raveling


Contact opnemen

Bedankt voor je bezoek aan baristaworden.nl. We doen ons best om je berichtje binnen 24 uur te beantwoorden.

  Onze koffie abonnementen

  Met een koffie abonnement kom je nooit meer zonder koffie te zitten. Eens per vier weken sturen we koffiebonen of gemalen koffie op. Hiermee bespaar je jezelf een bezoek aan de supermarkt en bovendien ben je altijd van de lekkerste koffie verzekerd.

  Nog een voordeel, je weet precies hoeveel geld je aan koffie besteedt.

  Hoe werkt een koffie-abonnement?

  Aangezien wij iedereen tegemoet willen komen, kun je bij ons jouw eigen koffie abonnement instellen op basis van je voorkeuren. Zo kun je kiezen tussen koffiebonen en gemalen koffie, bepaal je zelf de hoeveelheid en kies je jouw favoriete brandprofiel.

  Bij onze koffie-abonnementen wordt de koffie maandelijks bij jou thuis bezorgd.

  Wat zijn de voordelen van een koffie abonnement?

  Met onze koffie-abonnementen hopen we jouw leven makkelijker te maken.

  • Nooit meer zonder koffie!
   Wij vergeten jou niet en zorgen er altijd voor dat de gewenste koffie op tijd geleverd wordt.
  • Betere prijzen!
   Met een koffie-abonnement ben je voordeliger uit dan wanneer je de koffie lost koopt.
  • Verschillende koffies uitproberen
   Via jouw account is het mogelijk om maandelijks andere koffies te selecteren.
  • Altijd verse koffie
   Onze koffiebonen zijn altijd vers gebrand, vlak voordat ze bij jou thuis afgeleverd worden.

  Je eigen favoriete koffieabonnement samenstellen

  Bij ons is het mogelijk om jouw eigen koffie-abonnement samen te stellen. Wij begrijpen dat iedereen een andere smaak heeft. Via jouw account is het mogelijk om je koffie-abonnement ten alle tijden aan te passen. Voor het samenstellen van je eigen koffie-abonnement zal je de volgende keuzes moeten maken:

  • Hoeveelheid koffie?
   In het begin is het misschien lastig inschatten hoeveel koffie er door heen gaat, maar na verloop van tijd krijg je hier een beter beeld van. Het is altijd mogelijk om de hoeveelheid aan te passen.
  • Koffiebonen of gemalen koffie?
   Voor degene die geen bonenmaler of een volautomatische koffiemachine hebben, is het mogelijk om gemalen koffie te ontvangen.
  • Soort koffiebonen
   Wij bieden verschillende soorten koffie aan. Hier vertellen we later meer over.

  Direct-trade koffie abonnement

  Onze koffiebonen komen uit Costa Rica en worden direct bij de boer ingekocht. Dit doen we, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen en daarbij de boer een eerlijke prijs kunnen betalen. Zo zijn we er altijd zeker van dat we de beste koffiebonen bij jou thuis bezorgen.

  Uit welke soorten koffie kan ik kiezen?

  Om iedereen tevreden te houden, kun je bij ons kiezen uit verschillende typen koffie. Zo bieden we een speciale espresso roast aan voor de espresso-liefhebbers. Daarbij hebben we ook een melange voor onze lezers die een volautomatische koffiemachine gebruiken.

  Gebruik je handmatige zetmethoden? Dan past onze light roast koffie hier het beste bij. Tot slot hebben we een dark roast voor mensen die van een Italiaanse koffie houden.

  Wij zijn altijd bezig om ons assortiment uit te breiden. In de toekomst zullen we niet alleen koffie uit Costa Rica verkopen, maar ook uit andere delen van de wereld.

  Per maand opzegbaar

  Heb je om welke reden dan ook geen behoefte aan een koffie abonnement? Wij geloven is onze koffie-abonnementen en dus werken we niet met lange contracten. Het is mogelijk om je koffie abonnement ieder moment op te zeggen.

  Stopzetten voor de vakantie

  Ga je binnenkort op vakantie? Dan is het mogelijk om jouw koffie-abonnement tijdelijk stop te zetten. Dit kan heel eenvoudig door ons een mailtje te sturen of door de instellingen in je account aan te passen.