Advies espressomachines & more


Contactgegevens

Baristaworden.nl is onderdeel van frank-schrijft.
KvK 60022051

Contact persoon: Frank Raveling

E-mail: [email protected]
Skype: @frank.raveling


Contact opnemen

Bedankt voor je bezoek aan baristaworden.nl. We doen ons best om je berichtje binnen 24 uur te beantwoorden.

  koffiebonen online kopen

  Help! Welke koffiebonen moet ik kiezen?

  Regelmatig krijgen wij de vraag welke koffiebonen het lekkerst zijn. Lastig om hier een duidelijk antwoord op te geven, aangezien smaken verschillen. Om je wegwijs te maken hebben wij per koffieboon soort de smaken omschreven. Zo kun je zelf bepalen wat voor jou de lekkerste koffiebonen zijn.

  Al onze koffiebonen komen uit Costa Rica, direct geïmporteerd van de koffieboer. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit hoog blijft en dat de koffieboer een eerlijke prijs krijgt. Wij branden de groene koffiebonen zelf, zodat jij van heerlijke verse koffie kunt genieten. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!


   

  Meer informatie

  Koffiebonen online kopen

  Het aantal thuisbarista’s begint toe te nemen. Steeds meer mensen bestellen koffiebonen online, omdat het makkelijk, betrouwbaar en lekker is. Bovendien heeft niet elke stad of dorp een koffiespeciaalzaak, waardoor je haast genoodzaakt bent voor koffiebonen online kopen te kiezen. Lees snel verder en wij vertellen jou meer over koffiebonen online kopen.

  Waarom koffiebonen online kopen?

  Ten eerste is het zeer eenvoudig om koffiebonen online te kopen. Je raadpleegt een koffiebonen webwinkel en kijkt wat ze in het assortiment hebben. Afhankelijk van je behoeften kun je verschillende koffiebonen uitproberen en erachter komen welke koffiebonen je het lekkerst vindt. De meeste koffiebonen webwinkels leveren jouw bestelling binnen 24 uur, waardoor je de volgende dag van heerlijke verse koffie kunt genieten. Er komen steeds meer koffiebonen webwinkels bij, waardoor het aanbod van koffiebonen groter wordt en het nog makkelijker wordt om koffiebonen online kopen toe te passen.

  Hoe vind je de lekkerste koffiebonen?

  Het is lastig om iets te zeggen over ‘de lekkerste koffiebonen’, aangezien smaken verschillen. Gelukkig is het aanbod van koffiebonen op het internet groot, waardoor het vrij eenvoudig is om verschillende koffiebonen uit te proberen. De koffiebonen verschillen in merk, brandgraad, origine en koffiesoort. Wij raden altijd aan om voor 100% arabica koffiebonen te kiezen, omdat deze meer smaakkaraktereigenschappen hebben dan robusta koffiebonen. Op deze manier kom je er eerder achter wat je lekker vindt. De meeste koffieliefhebbers kunnen genieten van de ‘journey’ die naar de lekkrste koffiebonen leidt. Deze journey bestaat vooral uit veel verschillende koffiebonen uitproberen.

  Speciality koffiebonen online kopen

  De laatste jaren zijn speciality koffiebonen erg populair aan het worden. Speciality koffiebonen moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen, waardoor alleen 10% van de totale koffieopbrengst ter wereld als speciality koffiebonen bestempelt wordt. De meeste koffiespeciaalzaken online bieden altijd speciality koffiebonen aan. Je betaalt een hogere prijs voor deze koffiebonen, maar weet wel zeker dat je de lekkerste koffiebonen in huis haalt. Speciality koffiebonen zijn altijd 100% arabica en komen vaak van één boer vandaan. Op deze manier leer je de smaakeigenschappen kennen en kun je beter de koffiebonen uit Sumatra en Bali in Indonesië met elkaar vergelijken. Op het internet vind je genoeg mogelijkheden om voor speciality koffiebonen online bestellen te kiezen.

  De koffiebonen TOP-5 op baristaworden.nl

  Via onze website bieden wij een TOP-5 met de allerbeste koffiebonen. Door onze passie voor koffie hebben we verschillende soorten koffiebonen uitgeprobeerd en op basis van onze bevindingen hebben we een TOP-5 koffiebonen gemaakt. De koffiebonen zijn allemaal speciality koffiebonen, wat betekent dat je iets meer betaalt maar dat de kwaliteit uitstekend is. Heb je vragen over bepaalde koffiebonen en wil je graag weten welke koffiebonen het beste bij jouw espressomachine passen? Stuur ons dan een berichtje. Wij zijn namelijk altijd bereidt om met jou mee te denken. Lees hier de juiste maalgraad per koffiezetmethode.

  Tips voor koffiebonen online kopen

  Voordat je koffiebonen online kopen gaat toepassen, zal je altijd op de branddatum van de koffiebonen moeten kijken. Vaak staat deze wel op de website vermeldt en zo niet dan raden we jou aan contact op te nemen met de klantenservice van de koffieleverancier. Koffiebonen zijn namelijk het lekkerste wanneer je deze binnen 2 weken na het branden gebruikt. Doe je dit niet, dan bestaat er een kans dat de koffiebonen die je online gekocht hebt minder lekker smaken. Lees hier waarom verse koffiebonen zorgen voor de beste smaak en aroma.

  Er zijn een aantal webwinkels waar je korting krijgt naarmate je vaker koffiebonen afneemt. Je wordt als het ware beloont, omdat je een vaste klant bent. Koffiebonen kunnen behoorlijk duur zijn, waardoor een goede korting natuurlijk nooit verkeerd is. Via onze website houden we jou op de hoogte van de beste koffiebonen aanbiedingen.

  Aan de hand van onze TOP 5 Koffiebonen kun je het beste een keuze maken. Deze koffiebonen zijn door ons getest en daarom uitstekend geschikt voor het koffiebonen online kopen. Wij proberen deze TOP 5 bij te houden en eventueel langer te maken, zodat je via onze website altijd nieuwe koffiebonen kunt uitproberen. Bekijk de TOP-5 koffiebonen en bestel vandaag nog koffiebonen online.