Advies espressomachines & more


Contactgegevens

Baristaworden.nl is onderdeel van frank-schrijft.
KvK 60022051

Contact persoon: Frank Raveling

E-mail: [email protected]
Skype: @frank.raveling


Contact opnemen

Bedankt voor je bezoek aan baristaworden.nl. We doen ons best om je berichtje binnen 24 uur te beantwoorden.

  Koffie verhoogd slagingspercentage autotheorie

  Koffie verhoogd slagingspercentage autotheorie
  oktober 1, 2020 Frank Raveling
  In Koffie tips

  Het is niet bepaald een eenvoudige opgave, maar moet je er wel hard tegen aan om succes te halen: het examen autotheorie. Elke vorm van hulp is daarbij welkom, zeker wanneer het komt in de vorm van een kopje koffie. Dat lijkt misschien niet zo voor de hand liggend, maar wordt het nut ervan al gauw duidelijk wanneer je lange uurtjes moet maken en een steuntje in de rug er niet mag ontbreken. Samen met een voortvarende aanpak, is het een combinatie die zeker het beoogt resultaat zal opleveren.

  Het begint met de juiste voorbereidingen

  Van de 50 vragen die er op het auto theorie examen worden gesteld, dienen er maar liefst 44 goed beantwoordt te worden. Leg dat naast de vele onderwerpen die er worden getoetst en zal het gelijk duidelijk zijn, dat er een gedegen aanpak vereist is. Flink studeren dus en dat ook toetsen met behulp van proefexamens. Dat lijkt allemaal zo voor de hand liggend, maar is het de factor tijd die vaker roet in het eten wil strooien. We hebben nu eenmaal tal van verplichtingen waar we niet om heen kunnen.

  Studeren in de late uurtjes of op het laatste moment, het is allemaal vaker niet te voorkomen. Toch moet je wakker en alert zien te blijven en komt een kopje koffie er als geroepen. Het gaat op de eerste plaats om het stimulerend effect dat wordt bereikt dankzij de hoeveelheid caffeine. Hoe sterk zo een kopje koffie wordt klaargemaakt, is een kwestie van smaak, maar moet het effect wel merkbaar zijn. Het gaat trouwens om meer dan alleen het effect en is ook de geur belangrijk en de warmte van zo een kopje. Het gevoel dus om er niet alleen voor te staan, maar een ware maat die je help tom door de stof heen te komen.

  Koffie is niet alleen welkom in de late uurtjes, maar gewoon gedurende de dag heen. Door de leerstof heen gaan en ondertussen steeds een slokje nemen, het biedt wel een apart gevoel. Bij elke studie hoort oefenen er ook bij en wordt het zo steeds duidelijker waar je de aandacht nog op moet richten. Oefenen en studeren kan altijd online en biedt bepaal je zo jouw eigen schema. Kopje koffie erbij en kan je aan de slag. Je hoeft zo een kopje koffie trouwens niet zelf te maken. Het motor examen kan je zelf aanvragen of via jouw rijschool. Op de dag van het examen is er geen reden om zenuwachtig te zijn omdat je immers goed voorbereidt bent. Het helpt trouwens ook een handje mee wanneer je ook naar het CBR gaat met wat verse koffie. Vergeet natuurlijk ook niet de nodige documenten mee te nemen zoals jouw identiteitskaart. Na afloop van het 30 minuten durned examen, krijg je de uitslag meteen.

  Op naar het examen dus

  Nu kan er werk van gemaakt worden om een aanvang te maken met de praktijklessen. Het resultaat is 18 maanden geldig en biedt voldoende tijd om je klaar te stomen voor het praktijkexamen, natuurlijk met het nodig kopje koffie in handen om zelf na een drukke dag, er fris bij te staan en de aandacht bij de les te houden. De rode lijn bij het aanpakken van de autotheorie is du seen gedegen aanpak waarbij je regelmatig aan het oefenen bent. Zet er daar nog een kopje koffie naast die je op scherp zet en houdt, en resulteert dat alles zich in een verhoogd slagingspercentage autotheorie.