Advies espressomachines & more


Contactgegevens

Baristaworden.nl is onderdeel van frank-schrijft.
KvK 60022051

Contact persoon: Frank Raveling

E-mail: [email protected]
Skype: @frank.raveling


Contact opnemen

Bedankt voor je bezoek aan baristaworden.nl. We doen ons best om je berichtje binnen 24 uur te beantwoorden.

  Jura E8 Review

  De JURA E8 is een zeer uitgebreide volautomatische koffiemachine met Zwitserse precisie. Met deze JURA E8 zet je met één druk een espresso of cappuccino, ben je nauwelijks tijd kwijt aan onderhoud en kun je jouw koffiemachine van een afstand bedienen met JURA Smart.

  De JURA E8 is beschikbaar in verschillende kleuren, namelijk Chroom, Platina en Dark Inbox.

  Maak je liever gebruik van een touchscreen? Dan kies je voor de JURA E8 Platina Touch.

   

  Jura E8 Platina Touch

  Jura E8 Dark Inox

  JURA E8 Chroom

  De JURA E8 is één van de best verkochte JURA modellen ten alle tijden. Lees hieronder wat deze koffiemachine zo goed maakt.

  Keuze uit 12 koffiespecialiteiten

  Met één druk op de knop heb je keuze uit 12 koffiespecialiteiten waarbij je zelf de koffiesterkte, temperatuur en volume kunt instellen. Zet je een cappuccino? Dan pas je eenvoudig de hoeveelheid melkschuim aan.

  Pulse Extraction Process (P.E.P)

  Dankzij de P.E.P. extractie methode staat JURA bekend om de beste espresso’s. Met deze speciale techniek wordt de gemalen koffie eerst nat gemaakt, zodat aroma’s vrijkomen. Het extractieproces is met ongelijke druk waardoor de espresso een heerlijke cremalaag heeft.

  Speciale uitloop voor microschuim

  Dankzij de speciale uitloop van het melksysteem mag je rekenen op microschuim wat een fijne schuimlaag oplevert. Wat wel nadelig is, is dat de melkopschuimer zich naast de machine bevindt. Deze neemt dus extra ruimte in beslag.

  Verstelbare koffie-uitloop

  De koffie-uitloop kun je aanpassen aan de grootte van je kopje. Door de uitloop dichterbij je kopje te plaatsen, mag je rekenen op een betere cremelaag.

  Bediening via luxe kleurenscherm

  Via het handige kleurenscherm kun je precies zien wat je aan het doen bent. Naast het schermpje zitten knoppen waarmee je de machine bedient. Heb je toch liever een touchscreen? Dan kies je voor de Jura E8 Platina Touch, waarvan de vraagprijs zo’n 50 euro hoger ligt.

  Te bedienen van een afstand

  Wil je de JURA E8 vanaf een afstand bedienen dan koop je JURA Smart. Dit is een klein apparaatje die de bluetooth verbinding met jouw smartphone regelt. Dit apparaatje kost € 30,-.

  Met dit apparaatje weet je precies wanneer jouw machine een onderhoudsbeurt nodig heeft, wanneer de waterfilter vervangen moet worden en kun je op afstand koffie zetten.

  Lang genieten van de JURA E8

  Dankzij de sterke bouwmaterialen gaat de JURA E8 jarenlang mee. De behuizing is gemaakt van hoge kwaliteit kunststof. Eens in de 2 – 4 jaar dien je de machine voor een onderhoudsbeurt naar één van de JURA servicepunten te brengen. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt de zetgroep grondig gereinigd en worden versleten onderdelen vervangen. Het kan zijn dat je hiervoor servicekosten moet betalen.

  Onderhoudsproducten voor de JURA E8

  JURA belooft alleen een lange levensduur wanneer je de onderhoudsproducten van JURA gebruikt. Hier vallen reinigingstabletten onder, waterfilter en een reinigingsmiddel voor het melksysteem.

  Weinig onderhoud en schoonmaakwerk

  Dankzij de smart waterfilter hoef je de JURA E8 niet te ontkalken. Deze slimme waterfilter herkent de waterhardheid in jouw regio en stelt zichzelf automatisch hierop in voor optimaal gebruik. De waterfilter dient eens in de twee maanden of na 50 liter koffie vervangen te worden.

  Met behulp van automatisch reinigingsprogramma’s maak je de JURA E8 eenvoudig schoon. De machine spoelt zichzelf automatisch door na gebruik, net als de melkfunctie.

  De zetgroep wordt ook automatisch schoongemaakt, maar zoals we eerder al aangaven dient deze alsnog eens in de 2 -4 jaar grondig schoon gemaakt te worden bij een JURA Servicepunt.

  Garantie

  25 maanden

  Inhoud bonenreservoir

  280 gram

  Inhoud waterreservoir

  1,9 liter

  Heetwaterfunctie

  Ja

  Koffiespecialiteiten

  12 opties

  Instelbare koffiesterkte

  Ja

  Instelbare koffievolume

  Ja

  Instelbare watertemperatuur

  Ja

  Melkfunctie

  Automatisch met melkslang

  Instelbare melkvolume

  Ja

  2 melkspecialiteiten tegelijk

  Nee

  Touchscreen

  Nee

  Kleurendisplay

  Ja

  Instelbare gebruikersprofielen

  Nee

  Bediening via app

  Ja

  Smart waterfilter

  Ja

  Ontkalken

  Niet nodig

  Machine spoelen na gebruik

  Automatisch

  Materiaal maalschijven

  Staal