Koffie voor 17:00 besteld, morgen in huis!


Contactgegevens

Baristaworden.nl is onderdeel van frank-schrijft.
KvK 60022051

Contact persoon: Frank Raveling

E-mail: baristaworden@gmail.com
Skype: @frank.raveling


Contact opnemen

Bedankt voor je bezoek aan baristaworden.nl. We doen ons best om je berichtje binnen 24 uur te beantwoorden.

SALE: de beste espressomachine aanbiedingen

Op zoek naar een espressomachine voor een betaalbare prijs? Op deze pagina vind je scherp aanbiedingen voor volautomatische en halfautomatische espressomachines en koffiecupmachines.

SALE!

 • Sale
  641.28 531.19

  Philips 4000 series EP4050/10

  , , ,
  De  Philips 4000 series EP4050/10 is net wat luxer dan de 3000-serie modellen. Uitgerust met een automatische melkopschuimer voor heerlijke cappuccino's. In totaal heb je keuze uit 5 koffiespecialiteiten met instelbare koffie-sterkte, volume en temperatuur. Sla je favoriete instellingen op zodat je ze niet telkens in hoeft te voeren. Eveneens beschikt de Philips 4000 series EP4050/10 over keramische maalschijven wat een verbrande koffiesmaak voorkomt. Daarbij beschikt de machine over een AquaClean filter. Hiermee hoef je de eerste 5.000 kopjes koffie niet te ontkalken.
   AquaClean filter: eerste 5.000 kopjes koffie niet ontkalken  Met één druk op de knop: 5 koffiespecialiteiten  Zet ook een klassieke filterkoffie met de CoffeeSwitch functie.  Keramische maalschijven  Geheugen voor één koffieprofiel  Weinig schoon- en onderhoudswerk (incl. melk reinigingssysteem)  Ruime melk, bonen- en waterreservoir  2 espresso tegelijk zetten!  Geen warmhoudplaat
  641.28 531.19
  641.28 531.19
 • Sale
  457.80 300.00

  Philips 3000 series HD8827/01

  , , ,
  De Philips 3000 series HD8827/01 is een koopje. Ondanks de lage prijs kun je rekenen op heet water, espresso, espresso lungo of gewoon zwarte koffie met één druk op de knop. Melk schuim je eenvoudig zelf op met het stoompijpje zoals een echte barista dat ook doet. Als je eenmaal jouw favoriete koffiesterkte en volume hebt gevonden, kun je deze instellingen opslaan en met één druk op de knop raadplegen. Kortom: een fijne machine waar je weinig werk aan hebt. Een koopje vinden wij!  Budgetvriendelijke koffiemachine  Met één druk op de knop: heet water, espresso, espresso lungo & zwarte koffie  Klein apparaat geschikt voor kleinere keukens  Geheugen voor één koffieprofiel  Weinig schoon- en onderhoudswerk  Ruime waterreservoir van 1,8 liter  het opschuimen van de melk vraagt om wat handigheid. Oefening baart kunst!
  457.80 300.00
  457.80 300.00
 • Sale
  824.77 548.62

  Melitta Caffeo® Passione® OT

  , , ,
  Heb je een kleine keuken, maar wil je toch van alle gemakken van een volautomaat genieten? Dan past de Melitta Caffeo® Passione® OT bij je. Deze degelijke machine is uitgerust met een automatisch melksysteem, zodat je met één druk op de knop een cappuccino kunt zetten. Het is zelfs mogelijk om 2 espresso's of zwarte koffies tegelijk te zetten.  Met één druk op de knop: Espresso, zwarte koffie en cappuccino  Melkfunctie: automatisch met melkslang  Instelbare maalgraad en koffiesterkte  Deze machine neemt weinig ruimte in beslag (ideaal voor kleine keukens)  Geen poespas Relatief klein waterreservoir van 1,2 liter Relatief klein bonenreservoir van 125 gram
  824.77 548.62
  824.77 548.62
 • Sale
  1,145.87 808.26

  Saeco Xelsis SM7580/00

  , , ,
  Drink je veel koffie en houd je van keuze? Dan zit je met de Saeco Xelsis SM7580/00 wel goed. Deze espressomachine beschikt over een ruime bonenreservoir van 450 gram waarmee je lekker veel koffies kunt zetten. En met 12 koffiespecialiteiten raak je nooit 'uitgedronken'. De machine is uitgerust met een automatische melkopschuimer via een slangetje. Je plaatst het slangetje in de meegeleverde melkreservoir of plaatst hem rechtstreeks in het pak melk. Het nadeel van een melkslangetje is dat deze na iedere zetbeurt dient te reinigen.  12 koffiespecialiteiten, 12 maalgraden & 5 koffie-sterkte instellingen  automatische melkopschuimer met melkslang  keramische maalschijven wat een verbrande koffiesmaak voorkomt  Geheugen voor 6 koffieprofielen  Extra groot bonenreservoir van 450 gram  Beschikt over een relatief kleine waterreservoir van 1,7 liter  Melkslang neemt ruimte in + extra schoonmaakwerk
  1,145.87 808.26
  1,145.87 808.26

Meer informatie

Espressomachines zijn duur. Daar kom je wel achter wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe espressomachine. Daarom is het slim om espressomachine aanbieding goed in de gaten te houden. Op deze pagina vertellen we meer over espressomachine aanbiedingen, hoe je ze kunt vinden en daarnaast zullen we jou meer vertellen over het kopen van een espressomachine in het algemeen. Lees verder en vind de espressomachine die bij je past.

Hoe vind je een espressomachine in de aanbieding?

Regelmatig prijzen webwinkels zoals bol.com en Mediamarkt oudere espressomachine modellen af. Dit doen ze omdat deze modellen verouderd zijn en ze er graag vanaf willen. Dat het model verouderd is, zegt natuurlijk helemaal niets over de kwaliteit van de machine. Daarom is het juist slim om voor een espressomachine aanbieding te kiezen. Een makkelijke manier om geld te besparen.

3 soorten espressomachines. Welke past bij jou?

Voordat je een espressomachine gaat kopen, moet je weten dat je uit drie soorten espressomachines kunt kiezen, namelijk een espressomachine volautomaat, een espressomachine halfautomaat (deze wordt ook wel een handmatige espressomachine genoemd of een pistonmachine) en een koffiecupmachine. Het hoeft niet moeilijk te zijn om espressomachine aanbiedingen te vinden.

Bekijk onze TOP-10 espressomachines volautomaat.

Bekijk onze TOP-10 espressomachines halfautomaat.

Bekijk onze TOP-10 koffiecupmachines.

Espressomachine volautomaat aanbieding

Een espressomachine volautomaat is een handige koffieautomaat om snel koffie te zetten. Dat is ook gelijk de reden waarom de meeste mensen voor deze machine kiezen. De machine doet alles zelf en je hoeft alleen op een knop te drukken om er koffie uit te krijgen. Een espressomachine volautomaat werkt op koffiebonen en in sommige gevallen op gemalen koffie. Daarbij is het ook nog eens goed om te weten dat koffiebonen of gemalen koffie goedkoper is dan de koffie capsules die bij een koffiecupmachine horen.

Een espressomachine volautomaat aanbieding is eenvoudig te vinden. Je zoekt gewoon een ouder model op en je kunt er vanuit gaan dat een aantal van de webwinkels deze espressomachine volautomaat in de aanbieding hebben. Dit komt, omdat webwinkels zoals bol.com en Mediamarkt deze verouderde modellen zo snel mogelijk het magazijn uit wil krijgen. Hoe langer deze in het magazijn liggen, hoe meer geld bol.com en andere webwinkels er aan kwijt zijn. Daarom is het eenvoudig om een volautomaat espressomachine aanbieding te vinden.

Espressomachine halfautomaat aanbieding

Een halfautomaat espressomachine (handmatig) is een goede keuze wanneer je meer wilt leren over koffie. Bij een halfautomaat moet je alles zelf doen. Het voordeel hiervan is dat het je laat nadenken over koffie. Je zult de koffiebonen zelf moeten malen, de instellingen zelf moeten regelen en de gemalen koffie zelf moeten aanstampen. Deze machine is niet voor iedereen geschikt, omdat niet iedereen genoeg tijd heeft om koffie te zetten. Als je weinig tijd hebt is de espressomachine volautomaat wellicht een betere optie voor jou.

Een espressomachine halfautomaat aanbieding is over het algemeen een stukje goedkoper dan een espressomachine halfautomaat. Daarnaast is het ook nog eens makkelijk om een espressomachine halfautomaat aanbieding te vinden. Net als bij een volautomaat ga je op zoek naar een verouderd model. Als je deze eenmaal gevonden hebt, is de kans groot dat je een espressomachine aanbieding vindt.

Koffiecupmachine aanbieding

Tot slot kun je kiezen voor een koffiecupmachine. Deze machine zet op snelle wijze een kop koffie, die ook nog eens lekker is ook. Er zijn veel Nederlanders overgestapt van een filterkoffiemachine naar een koffiecupmachine, aangezien deze manier van koffie zetten een stuk sneller. Of het lekkerder is, is aan jou. De meeste mensen zijn in ieder geval te spreken over de smaak.

Om koffie te zetten met een koffiecupmachine heb je capsules nodig. Deze capsules zijn aardig aan de prijs, maar je hebt wel keuze uit verschillende soorten smaken. Zo kun je jouw visite de ene keer verassen met een sterke koffie uit Ethiopië en de andere keer met een heerlijke koffie uit Brazilië.

Het vinden van een koffiecupmachine aanbieding is niet moeilijk. Wie het internet af speurt komt al gauw een aantal aanbiedingen tegen. Deze koffiecupmachines worden überhaupt al tegen een lagere prijs aangeboden. Maar een koffiecupmachine aanbieding daar bovenop is natuurlijk nooit verkeerd.

Conclusie: espressomachines in de aanbieding

Het internet staat vol met espressomachines. Daarom raden we jou aan je goed te oriënteren en onze website te gebruiken voor waardevolle informatie. In het verleden hebben we al verschillende artikelen geschreven over koffiemachines die in de aanbieding zijn. Deze artikelen kunnen goed van pas komen wanneer je een espressomachine wilt kopen, maar niet zo goed weet waar je op moet letten.

De conclusie is dat een espressomachine aanbieding eenvoudig te vinden is. Je zult alleen even geduld moeten hebben en bereid moeten zijn om het internet af te speuren naar espressomachines die in de aanbieding zijn. Het zou zonde zijn wanneer achteraf blijkt dat je teveel geld aan jouw espressomachine hebt uitgegeven. Daarom raden we jou aan je goed te verdiepen in espressomachines aanbiedingen.

Hulp nodig? Neem contact op!

Als je er niet uit komt of als je met bepaalde vragen zit, kun je ons altijd een berichtje sturen. Dit kan via het contactformulier en via onze chat. Recht onderaan deze pagina vind je een chaticoontje. Deze kun je gebruiken wanneer je vragen hebt over espressomachines in het algemeen, een specifieke machine of een espressomachine in de aanbieding.

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Nieuwsbrief