Blog 2017-09-05T03:38:40+00:00

Categorieën

Koffie anno 2017

juli 14th, 2017|Geen categorie|

Ook al zijn we rijkelijk over de eerste helft van 2017 heen, over koffie raken we niet uitgepraat. De nieuwe ontwikkelingen geven voldoende aanleiding voor een speurtocht naar nieuwe koffie trends anno 2017.

Drip vs. immersion zetmethoden

april 26th, 2017|Geen categorie|

Er is wel degelijk een groot verschil tussen de drip (chemex, V60, Kalita etc.) en de immersion (french press, aeropress) zetmethoden. In dit artikel bespreken we de verschillen!

6 veelgemaakte fouten bij het opschuimen van melk

april 3rd, 2017|Geen categorie|

Details maken het verschil bij het opschuimen van de melk. Lees hier de 6 veelgemaakte fouten bij het opschuimen van melk en ontdek hoe je de kwaliteit van jouw cappuccino en latte kunt verbeteren!

Tips voor het kopen van een tamper

maart 15th, 2017|Geen categorie|

Een tamper is een onmisbare tool voor iedere barista. Met een tamper druk je de gemalen koffie in de houder aan, voordat je deze in de espressomachine parkeert. Lees verder en leer meer over de verschillende tampers en ontdek waar je op moet letten wanneer je een tamper koopt.

5 – Lessen voor een thuisbarista

februari 18th, 2017|Geen categorie|

Als thuisbarista streef je naar het perfecte bakje koffie. In dit artikel geven we 5 lessen die jou helpen met het verbeteren van de koffie. Je leest meer informatie over de keuze voor een espressomachine, slow coffee methoden, de keuze voor koffiebonen en het belang van een goede koffiemolen. Lees snel verder en leer meer over koffie.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

LEESMATERIAAL

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF





CATEGORIEËN